Projectbegeleider Grootbouw (m/v)

 (32 – 40 uur per week)

Ik wil solliciteren

Akerbouw is een Bouw- en Restauratiebedrijf waar vaklieden gepassioneerd en op ambachtelijke wijze aan unieke projecten werken. Bij Akerbouw is een team van 40 collega’s werkzaam, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Het kantoor is gevestigd in Uitgeest. Het werkgebied is Noord-Holland. Akerbouw bestaat uit een enthousiaste en ondernemende club mensen. Gedreven om elke dag het beste resultaat neer te zetten voor de mooie, duurzame en technisch hoogwaardige projecten die we gegund krijgen. Het verantwoordelijkheidsgevoel voor onze werken is groot. Net als de betrokkenheid bij elkaar. Collega’s helpen elkaar, leren van elkaar en brengen elkaar naar een hoger niveau. Het maakt ons tot een hechte organisatie waar het prettig werken is en waar iedereen de drive heeft om samen een prestatie neer te zetten. Want daar krijgen we allemaal energie van. Jij ook?

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Akerbouw geloven wij dat gelukkige medewerkers beter presteren. Een leuke werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan jouw werkplezier:

 • Prachtig nieuw energieopwekkend kantoor (ons clubhuis);
 • Kantoor dichtbij huis;
 • Gezellige werksfeer met bijeenkomsten, diverse uitjes en bijzonder leuke collega’s;
 • Korte lijnen, veel kennis en kwaliteit;
 • Geautomatiseerde werkprocessen en keuringsplannen;
 • Ruimte voor eigen initiatief, kennisuitwisseling en persoonlijke groei, zowel binnen je functie als middels opleidingen;
 • Verder bieden wij een goed salaris, mooie arbeidsvoorwaarden (waaronder 40 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband) en een soliede pensioenregeling.

Wat ga je bij ons doen?

Als projectbegeleider ben je procesregisseur van de voorbereidingsfase en ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van onze nieuwbouwprojecten. Je begeleidt de bouwprojecten vanaf de opdracht tot en met de oplevering. Jouw doel is een tevreden opdrachtgever en werkplezier voor alle betrokkenen. In deze functie ben je de spil in de communicatie tussen opdrachtgevers en architecten. Tevens zorg je voor een heldere overdracht van werkzaamheden naar de uitvoering, comakers of derden. Daarnaast verzorg je de werkvoorbereiding; je bewaakt samen met de uitvoerder de inkoop binnen budget, de planning en de uiteindelijke oplevering van het werk. Tot slot zorg je voor de kostenbewaking en overleg je periodiek de projectresultaten met de bedrijfsleiding.

Wat breng je mee?

 • Je bent communicatief sterk, legt makkelijk contact en bent in staat om verbinding te maken op alle niveaus en met diverse partijen.
 • Jij werkt nauwkeurig en denkt en werkt op een procesmatige wijze.
 • Je hebt een opleiding MBO of HBO Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding succesvol afgerond en beschikt over enige werkervaring binnen de bouw.
 • Je weet je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Spreekt deze unieke functie je aan?

Stuur je reactie naar Ilse Danhoff, Manager HR: idanhoff@beentjesbouwgroep.nl

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jeroen Schotten, Directeur (0251) 31 58 17

Bij een sollicitatie willen we graag van je weten waar je trots op bent, waar je blij van wordt, waarin jij het verschil maakt en wat je bij ons wilt leren.

 • Hidden
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  pdf, doc, docx

Bezoek- en postadres
Geesterweg 6
1911 NB Uitgeest

Contact
Bel 0251 – 315 817
info@akerbouw.nl