Timmerman (m/v)

Ik wil solliciteren

Akerbouw Bouw & Restauratie heeft een voorliefde voor unieke projecten. Werken aan mooie gebouwen en restaureren van prachtige monumenten, het is de passie van ieder van ons. Daarom geven we elk project de aandacht die het verdient.
We streven elke dag weer naar tevreden opdrachtgevers. Maar ook werkplezier vinden we van ongekend belang. Van elkaar leren, elkaar verder helpen. Dat is zoals we het graag doen. Want samen de beste prestatie neerzetten? Daar krijgen we allemaal energie van.
Met 40 collega’s werken we samen aan mooie projecten in Noord-Holland. Wil jij daar ook onderdeel van zijn?

Wat ga je bij ons doen?

Als timmerman werk je aan bouwprojecten in de burger- en utiliteitsbouw en ben je op verschillende locaties werkzaam. Je werkt samen met een uitvoerder of voorman aan een project welke je van begin tot einde realiseert. Onze vaklieden werken in kleine teams aan een project. Dat kan zijn op restauratieprojecten, maar ook op verbouw of nieuwbouw.

Wat breng je mee?

Je beschikt over aantoonbare ervaring als timmerman in de burger- en utiliteitsbouw.

Het is een pré als je interesse en ervaring hebt in het restauratievak. Je hebt de opleiding tot Timmerman of een vergelijkbare opleiding (VMBO/LTS) afgerond. Je bent in het bezit van het rijbewijs B (BE is een pré) en het VCA diploma.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Akerbouw geloven wij dat gelukkige medewerkers beter presteren. Een leuke werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan jouw werkplezier:

  • Gezellige werksfeer met bijeenkomsten, diverse uitjes en bijzonder leuke collega’s;
  • Mooie projecten in de regio;
  • Korte lijnen, veel kennis en vakmanschap;
  • Ruimte voor eigen initiatief, kennisuitwisseling en persoonlijke groei, zowel binnen je functie als middels opleidingen;
  • Verder bieden wij een goed salaris, mooie arbeidsvoorwaarden en een soliede pensioenregeling.

Solliciteren

Stuur je reactie naar Ilse Danhoff, Manager HR: idanhoff@beentjesbouwgroep.nl

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jeroen Schotten, Directeur (0251) 31 58 17

Bij een sollicitatie willen we graag van je weten waar je trots op bent, waar je blij van wordt, waarin jij het verschil maakt en wat je bij ons wilt leren.

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
    pdf, doc, docx

Bezoek- en postadres
Geesterweg 6
1911 NB Uitgeest