Uitvoerder (m/v)

Akerbouw is een Bouw- en Restauratiebedrijf waar vaklieden gepassioneerd en op ambachtelijke wijze aan unieke projecten werken. Bij Akerbouw is een team van 40 collega’s werkzaam, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Het kantoor is gevestigd in Uitgeest. Het werkgebied is Noord-Holland.

Ik wil solliciteren

Akerbouw bestaat uit een enthousiaste en ondernemende club mensen. Gedreven om elke dag het beste resultaat neer te zetten voor de mooie, duurzame en technisch hoogwaardige projecten die we gegund krijgen. Het verantwoordelijkheidsgevoel voor onze werken is groot. Net als de betrokkenheid bij elkaar. Collega’s helpen elkaar, leren van elkaar en brengen elkaar naar een hoger niveau. Het maakt ons tot een hechte organisatie waar het prettig werken is en waar iedereen de drive heeft om samen een prestatie neer te zetten. Want daar krijgen we allemaal energie van. Jij ook?

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Akerbouw geloven wij dat gelukkige medewerkers beter presteren. Een leuke werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan jouw werkplezier:

 • Gezellige werksfeer met bijeenkomsten, diverse uitjes en bijzonder leuke collega’s;
 • Mooie projecten in de regio;
 • Korte lijnen, veel kennis en vakmanschap;
 • Ruimte voor eigen initiatief, kennisuitwisseling en persoonlijke groei, zowel binnen je functie als middels opleidingen;
 • Verder bieden wij een goed salaris, mooie arbeidsvoorwaarden en een soliede pensioenregeling.

Wat ga je bij ons doen?

Als uitvoerder werk je aan nieuwbouw-, verbouw- en restauratieprojecten in de burger- en utiliteitsbouw op verschillende locaties. Je draagt zorg voor het plannen en het uitvoeren van de werkzaamheden en bewaakt de voortgang. Je stuurt de timmermannen, voorlieden en onderaannemers aan en zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt en binnen het budget past. Je waarborgt de kwaliteit van het werk en stelt de veiligheid en gezondheid van de medewerkers voorop. Je overlegt met opdrachtgevers inzake meer- en minderwerk, afwijkingen en doet verbetervoorstellen. Afsluitend ben je verantwoordelijk voor een goede administratieve afwikkeling.

Wat breng je mee?

 • Je bent goed in de omgang met mensen en legt makkelijk contact.
 • Je weet in elke situatie de juiste communicatiestijl te kiezen.
 • Jij werkt gestructureerd en denkt en werkt op een procesmatige wijze.
 • Je hebt een technische opleiding op MBO of HBO niveau en eventuele aanvullende opleidingen (KOB, leermeester, restauratietechniek etc.) succesvol afgerond en beschikt over leidinggevende ervaring binnen de bouw.
 • Het is een pré als je interesse en ervaring hebt in het restauratievak.
 • Je bent in het bezit van het rijbewijs B (BE is een pré).

Solliciteren

Stuur je reactie naar Ilse Danhoff, Manager HR: idanhoff@beentjesbouwgroep.nl

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jeroen Schotten, Directeur (0251) 31 58 17

Bij een sollicitatie willen we graag van je weten waar je trots op bent, waar je blij van wordt, waarin jij het verschil maakt en wat je bij ons wilt leren.

 • Hidden
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  pdf, doc, docx

Bezoek- en postadres
Geesterweg 6
1911 NB Uitgeest

Contact
Bel 0251 – 315 817
info@akerbouw.nl